fredag 15 oktober 2010

Sikta högt ...

Vad ska vi säga idag? Struktur känns som ett bra ord i mitt livs sammanhang. Någon mer än jag som älskar struktur? Struktur skapar ordning på kaos. Man kan även se det som ett sätt att hitta ett sammanhang bilda ett mönster. Älskar att mönster. Och jag lovar dig, letar man och lyssnar man så finns dom där. Och räds inte att be om hjälp och räds inte att ge det tid. Tålamod och tilltro om att livet för dig dit du ska, ger dig mod att våga leva.

Älskar att analysera men man får inte glömma att leva livet. Njuta av det och finna ett lugn som gör att man lever det. Struktur och ordning, kan även vara ett sätt att skydda sig själv från att våga leva livet men lyssna till ditt hjärta, inte magkänslan, utan hjärtat det leder dig.
Och att inte förringa, umgås med dom som ger dig värme, inte med dom som själv din energi. Det är inget evighetsbeslut, utan ett aktivt beslut som gör att du kan få växa.

Ostrukturerat eller inte sikta högt. Du kan vad du vill, du kan bli vad du vill. Men dina böner och önskningar kan komma visa sig i andra skepnader än det du just bad om. Men roten till det onda är att du måste bestämma dig. Sen därefter sortera upp och gallra bort. Kan även behövas att låta någon hjälpa dig tills den tunna isen tjocknat och du kan stå på egna ben. Då är det bara att välkomna livet.

Till er som behöver, med all kärlek får du dagens musiktips,
Gabriellas sång ...




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar